Semua produk yang dijual mahupun dibeli di Novelship mestilah 100% autentik dan baru. Novelship mentakrifkan kasut dan pakaian sebagai baru jika ia “Deadstock” dan dalam keadaan baru.

Semua produk "Deadstock" - terutamanya kasut - harus mempunyai kotak asal, yang mungkin mengalami kerosakan minimum dari penghantaran, perubahan warna dari penyimpanan dan/atau apa-apa haus dan lusuh biasa disebabkan oleh masa dan umur.

Kasut kasut dan produk lain yang terdedah kepada pengoksidaan boleh merangkumi tanda-tanda penuaan terutamanya pasangan yang lebih tua, tanda-tanda termasuk sedikit menguning dan harus dipakai dengan risiko anda sendiri. kasut yang berumur lebih dari 5 tahun, apabila dibeli dan dipakai, mungkin mengalami kelemahan struktur dan kekurangan ketahanan.

Kami akan memerlukan sebarang aksesori asal yang mungkin telah dimasukkan oleh pengilang (seperti, tali kasut tambahan, buklet dan sebaginya). Kami TIDAK memerlukan sebarang beg jualan yang mungkin atau mungkin tidak dimasukkan semasa jualan asal. 

Di samping itu, kami amat menggalakkan setiap penjual memasukkan tag asal dan lengan plastik telus (jika ada), tetapi ini TIDAK diperlukan kerana ketersediaannya beza bergantung kepada sama ada pembelian dibuat atas talian ataupun di kedai.

Akhirnya, seperti produk yang dijual di kedai, sesetengah produk dianggap sebagai "Deadstock" dan akan lulus pemeriksaan kami walaupun mempunyai jahitan kecil atau kelemahan pembuatan lain yang tidak dapat dikawal.

Pada masa ini, kami tidak menerima barangan yang sudah diguna . Tetapi, ini mungkin sesuatu yang akan kami tawarkan di masa hadapan.

Did this answer your question?