Ikuti 6 langkah proses yang mudah ini.

  1. Cari produk yang ingin anda beli dalam kotak merah seperti yang ditunjukkan di bawah. Taipkan nama produk langsung menekan butang enter ataupun klik kepada kaca pembesar (ikon cari)

2. Setelah membiarkan ia proses, anda akan dialihkan ke halaman produk yang berkaitan. Kemudian, klik pada barang yang anda inginkan.

3. Selepas mengelik gambar barang yang anda inginkan, anda akan diarahkan ke laman produk. Pada ketika ini, anda harus melihat produk yang ingin anda beli! Seterusnya, klik butang "Buy" seperti yang ditunjukkan dalam kotak merah di bawah.

 4. Anda hampir selesai!

Setelah mengelik "Buy", anda akan diminta untuk memilih sama ada anda ingin "Buy Now" iaitu membeli produk tersebut dengan segera ataupun “Make Offer" iaitu membuat tawaran untuk produk tersebut. Anda boleh mengelik pilihan tindakan yang anda inginkan.

Dalam keadaan ini, tawaran adalah bila anda sedang membida pada produk yang ingin anda belikan. Penjual kemudian boleh menjual terus ke tawaran anda pada tarikh kemudian.

Sekiranya, anda ingin membuat tawaran:

Selepas memilih “Make Offer”, anda akan dibawa ke gambar seperti ditunjukkan di bawah (kecuali ia akan menjadi produk pilihan anda). Anda kini boleh memilih saiz pilihan anda!

Harap maklum, harga dalam warna merah munujukkan harga terendah pada setiap saiz.

5. Selepas memilih saiz yang dikehendaki, anda akan diarahkan ke halaman”Make Offer”.

Di sini, anda akan meletakkan harga dan tempoh Tawaran untuk produk tersebut. Selepas memuktamadkan Tawaran, klik pada "Review Offer".

Sila ambil perhatian bahawa jika nilai Tawaran anda bersamaan dengan harga semasa yang terendah, makah tawaran anda akan ditukar menjadi transaksi Beli dan anda akan membeli produk dengan serta-merta.

6. Semak tawaran anda!

Anda kemudian akan dialihkan ke halaman “Confirm Offer”. Di sini, anda boleh memasukkan Kod Promo yang anda miliki dan semak Kaedah Penghantaran dan Kaedah Pembayaran anda sebelum mengesahkan tawaran.

Sebaik sahaja tawaran anda disahkan, apa yang anda perlu lakukan ialah menunggu Penjual untuk menjual kepada anda pada harga Tawaran yang anda pilih! Anda juga boleh mengemas kini harga ini pada bila-bila masa.

Selain itu, anda boleh juga memilih untuk mengelik “Buy Now” iaitu membeli dengan segera

Seperti namanya, anda boleh membeli produk tersebut secara langsung jika penjual telah menyenaraikan produk tersebut.

Selepas memilih Beli Sekarang, anda akan dibawa ke skrin pilih saiz seperti yang ditunjukkan di bawah (kecuali dalam kes anda, ia akan menjadi perkara pilihan anda). Anda kini boleh memilih saiz pilihan anda!

Selepas memilih saiz yang dikehendaki, anda akan diarahkan ke halaman Buy Now.

Selepas mengesahkan saiz, anda boleh klik pada "Review Purchase" seperti yang diketengahkan oleh kotak merah.

Selepas mengelik "Review Purchase", anda kemudiannya akan dialihkan ke halaman Review Purchase.

Di sini, anda boleh memasukkan Kod Promo dan menyemak Kaedah Penghantaran dan Kaedah Pembayaran anda sebelum mengesahkan pembelian anda.

Ingatlah untuk memasukkan kod Promo anda! Harga akhir yang akan anda bayar akan ditunjukkan di sebelah "Total Price"; klik pada CONFIRM PURCHASE untuk membeli item!

Selepas membeli produk sama ada dari pilihan "Make Offer" atau pilihan "Buy Now", kini anda boleh menendang dan berehat.

Pasukan pengesahan kami akan mengesahkan item yang telah disenaraikan oleh penjual untuk memastikan ia 100% autentik dan dalam keadaan baru. Hanya selepas proses pengesahan kami akan produk akan dihantar kepada anda. Ini adalah untuk memastikan anda hanya menerima produk yang autentik dan baru.

Dengan Novelship, kini anda boleh membeli pakaian streetwear dan kasut yang anda kehendaki dengan keyakinan bahawa ia adalah autentik.

Sekiranya anda mempunyai soalan lanjut, sila hubungi kami melalui laman web kami, Facebook atau e-mel kami di support@novelship.com

Did this answer your question?