Sebagai penjual, sebaik sahaja produk anda tiba di gudang kami, ia akan menjalani proses pengesahan yang ketat oleh pasukan operasi kami. Proses ini diperlukan untuk setiap produk yang melalui platform kami.

Sekiranya produk anda gagal memeriksa pemeriksaan awal kami, kami akan memulakan pemeriksaan pusingan kedua. Jika produk anda masih gagal untuk memenuhi keperluan pengesahan kami, kami akan menandakannya sebagai palsu.

Setelah produk ditentukan sebagai palsu, anda akan dikenakan penalti sekurang-kurangnya 15% dari nilai transaksi secara automatik ke kaedah pembayaran anda. Selepas itu, kami akan menghantar produk kembali kepada anda pada kos anda, atau melupuskan produk mengikut dasar syarikat.

Dasar ini adaalah muktamad dan kami tidak membuat pengecualian sebaik sahaja produk telah ditentukan untuk menjadi palsu. Kami hanya menerima produk 100% autentik pada Novelship.

Sekiranya anda mempunyai soalan lanjut, sila hubungi kami melalui laman web kami, Facebook atau e-mel kami di support@novelship.com

Did this answer your question?