Ingin menyimpan ruang di rumah? Ingin mengurangkan yuran penghantaran anda kepada 0? Kami dapat membantu anda dengan khidmat Penyimpanan Novelship. Hanya dengan memilih Penyimpanan Novelship sebagai pilihan penghantaran anda di halaman checkot dan kami akan mengamankan produk anda sehingga anda sudah bersedia untuk menerimanya di masa depan.


Bagaimana Penyimpanan Novelship berfungsi:

 1. Pilih Penyimpanan Novel sebagai alamat penghantaran anda pada halaman checkout.
 2. Yuran penghantaran anda dikurangkan kepada $0.
 3. Selepas pengesahan produk yang berjaya, kami akan memindahkannya ke kemudahan penyimpanan selamat kami. Anda boleh menyimpan produk anda tanpa had, secara percuma.
 4. Apabila anda sudah bersedia untuk menerima produk anda, anda boleh minta untuk menerima produk anda dari Akaun Novelship anda, di dalam tab Membeli.
 5. Bayar yuran penghantaran pilihan anda atas permintaan dan terima barang anda dalam masa beberapa hari.


Perkara yang perlu diambil perhatian:

 1. Anda boleh menyimpan item di Penyimpanan Novelship tanpa had masa. Perkhidmatan ini percuma dengan sepenuhnya sehingga notis selanjutnya.
 2. Penyimpanan Novelship ini boleh digunakan untuk pembelian Beli Sekarang dan Buat Tawaran.
 3. Sekiranya perkhidmatan penghantaran ke lokasi anda terganggu selepas anda membuat pembelian, item yang disahkan anda akan dipindahkan secara automatik ke Penyimpanan Novelship, sehingga perkhidmatan penghantaran beroperasi semula.
 4. Sekiranya perkhidmatan penghantaran tergelincir dengan sepenuhnya, anda hanya boleh membuat pembelian dengan Penyimpanan Novelship sebagai pilihan penghantaran anda.
 5. Perlu diketahui bahawa sebaik sahaja anda telah meminta untuk menerima item anda daripada Penyimpanan Novelship, anda akan dengan secara automatik dikenakan bayaran penghantaran yang diperlukan. Jika kami gagal melakukan caj pada kaedah pembayaran anda, kami akan memegang penghantaran sehingga pembayaran dibuat.
 6. Seperti semua urus niaga, kami tidak membenarkan pembatalan, pembayaran balik, atau pertukaran pada pesanan yang diletakkan di Penyimpanan Novelship tanpa mengira sebabnya.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, jangan ragu untuk menghubungi kami melalui Sembang Langsung atau email kami di support@novelship.com

Did this answer your question?